De naam Tanties Yogastudio.

Het woord Tantie is ontstaan als bijnaam voor mij als tante. Deze naam hebben mijn neefje Amos en nichtje Lua en mijn zusje Soraya mij gegeven n.a.v. de reality-tv serie van de Pfaffs. Een naam die ik inmiddels al 8 jaar met trots draag en ook echt bij mij past. Tijdens een thee moment bij mijn ouders is op een woensdagmiddag samen met mijn neefje, nichtje en mijn moeder de naam “Tanties Yogastudio” ontstaan. Het woord Tantie/tante staat voor mij voor: zorg, liefde, aandacht, geborgenheid, samen, humor en plezier.  Begrippen die veel  voor mij betekenen en die ik graag uitdraag in mijn leven en zo ook in mijn yogalessen.

Het logo

tanties_yogastudio_logo_transparantBij de keuze voor een logo wist ik al snel dat het een vogel moest worden. De vogel staat voor mij symbool voor ruimte en vrijheid. Welke vogel was nog onbekend. Het werd de ijsvogel. De ijsvogel die de volgende kenmerken toegeschreven heeft gekregen vanuit de verschillende culturen. De kenmerken die mij erg aanspraken en die ik koppel aan mijzelf als persoon zijn:
doorzettingsvermogen, vertrouwen, zorgzaamheid, liefde, voorspoed, zonneschijn en loyaliteit.
Daarnaast vind ik de ijsvogel een prachtige en kleurrijke vogel.

Met dank aan Jeroen Schoonebeek van “Schoonebeek reclame en design” die mijn sprekende logo heeft ontworpen en vorm heeft gegeven en aan Tim van Dijk van “TMedia.nu” voor de prachtige en heldere foto’s.